Hrách setý žlutý
Varianty 3
Velikost balení | Dostupnost | Cena s DPH | Množství (ks) | ||
---|---|---|---|---|---|
0,5 kg | Skladem | 29 Kč | |||
1 kg | Skladem | 56 Kč | |||
2 kg | Skladem | 106 Kč | |||
Další |
Hrachová kaše s opékanou klobásou
0,5kg hrachu
voda 2l
sůl, sádlo
pepř, cibule
chléb
klobásy
Hrách propláchneme studenou vodou, namočíme tak, aby byl hrách dostatečně ponořený a takto ponecháme přes noc. Druhý den v téže vodě vaříme se slupkou do měkka. Uvařený měkký hrách rozmixujeme nebo propasírujeme. Dle potřeby zředíme vodou do vhodné kašovité konzistence. Kaši dochutíme solí a pepřem. Na sádle osmažíme do zlatova cibulku, kterou poté kaši poléváme. Ke kaši je vhodná např. opečená či osmažená klobáska a čerstvý chléb.