Hrách setý žlutý je luštěnina je vhodná především na vaření polévek, kaší a příloh. Více >>
Kód produktu: #58-10

44 Kč s DPH

Upřesněte výběr produktu

Skladem
ks

Hrachová kaše s opékanou klobásou

 

0,5kg hrachu

voda 2l

sůl, sádlo

pepř, cibule

chléb

klobásy

 

Hrách propláchneme studenou vodou, namočíme tak, aby byl hrách dostatečně ponořený a takto ponecháme přes noc. Druhý den v téže vodě vaříme se slupkou do měkka. Uvařený měkký hrách rozmixujeme nebo propasírujeme. Dle potřeby zředíme vodou do vhodné kašovité konzistence. Kaši dochutíme solí a pepřem. Na sádle osmažíme do zlatova cibulku, kterou poté kaši poléváme. Ke kaši je vhodná např. opečená či osmažená klobáska a čerstvý chléb.

Kontaktujte nás!