Horčice bílá je vhodná především k zavařování a nakládání hub a zeleniny. Vhodná je také do marinád pro nakládání masa v celku nebo drcená. Vypěstována na českých polích! Více >>
Kód produktu: #54-10

58 Kč s DPH

Upřesněte výběr produktu

Skladem
ks

Příprava kořeněného nálevu pro nakládání okurek a zeleniny

 

1 lžička nahrubo natlučeného černého pepře (ne mletého), 1/2 lžičky nahrubo natlučeného nového koření, 5 bobkových listů, 5 nahrubo natlučených hřebíčků, 1 lžička tymiánu, 1 lžička koriandru, 1 lžíce hořčičného semínka, dva svazky mladého kopru, 200g soli, 600g cukru, 1.6 l 8% octa, 5l vody

 

Do velkého hrnce nadávkujeme koření, sůl, cukr, ocet a vodu. Přivedeme do varu, odstavíme a necháme 2 hodiny stát. Potom scedíme a použijeme při nakládání okurek. Okurky připravené v tomto nálevu budou mít jemnou lahodnou chuť.

Zdroj: Praktická kuchařka

Kontaktujte nás!